Nedtelling til vårløp 2020:     

 NMK KONGSBERG BILSPORT
      Basserudåsen Motorbane - Stedet for MOTORglede

NMK Kongsberg
Bilsport

 


Sponsorer
Hjemmeside etablert 26. januar 2015

Utleiesenteret AS er i dag en av landets største privateide utleieforetninger med 32 ansatte og en omsetning på i overkant av 100 mill i 2012. Vi holder til sentralt under motorveibroen i Drammen, og på Kongsberg ved Biltilsynet på Gomsrud.

Stikk gjerne innom for en prat om utleie, eller om du ønsker en demonstrasjon av maskiner eller annet utstyr. Alle Utleiesenteret sine medarbeidere er alltid klare for en utfordring, ”Har vi ikke det du trenger, ja da skaffer vi det!".
Tlf.: 32 29 97 00
 

Vi vil gjerne ha DERE med oss på laget her?

Vi vil gjerne ha DERE med oss på laget her?
 

Asbjørn Lund AS driver i dag som pensjonert entreprenør. Han har i mange år drevet i anleggsbransjen, men aktivitetene er nå trappet noe ned. I dag har han totalansvar for baneanleggene på Basserudåsen Motorsenter. Før og under løp er hjullasteren han disponerer i hektisk bruk.

"Asbjørn Lund er en av ildsjelene i NMK Kongsberg's bilsportgruppe. Han er en av de som bruker enormt mye av sin tid på å holde bilsportaktivitetene i gang her i Kongsberg". Ta gjerne en hyggelig prat med Asbjørn.
Tlf. : 911 19 930

 

Altileie Kongsberg DA ble etablert 27.09.2007. Primært består virksomheten i utleie av ulike produkter mot næringsliv og det private markedet.

Foretaket er lokalisert i Hvambskroken, 13 km sør for Kongsberg, og markedsområdet er hovedsaklig Kongsberg og omegn. Alle utleieprodukter er mulig å få levert "hjem på dør", mot et meget lavt pristillegg.

Alle våre produkter er av meget høy kvalitet! Det er nettopp derfor de egner seg for utleie, og for deg som kunde betyr det trygghet under bruk.
Tlf.: 920 84 440

Roger Jensen startet sitt firma i 1963, og har siden den gang ekspandert. Selskapet har i dag 8 ansatte fordelt på salg, kontor, verksted, transport og entreprenør. Selskapet driver kjøp og salg over hele verden.

"Roger Jensen er forøvrig en av ildsjelene i NMK Kongsberg's bilsportgruppe. Han er en av de som bruker enormt mye av sin tid på å holde bilsportaktivitetene i gang her i Kongsberg"

AS Roger Jensen Trading Co.Ltd forhandler brukte anleggsmaskiner som f.eks: Hjullastere - gravemaskiner - dozere - kraner - veihøvler - veivalser og brukte maskindeler.
Tlf.: 32 29 99 40
 

Vi vil gjerne ha DERE med oss på laget her?
 

Vi vil gjerne ha DERE med oss på laget her?
 

Vi vil gjerne ha DERE med oss på laget her?

Vi vil gjerne ha DERE med oss på laget her?

 

© Copyright 2015 - Utvikling og design - Kai Henning Ramberg                         Antall besøkende siden oppstart 26.01.2015 - Besøkende nr.